Friday, March 03, 2006

Τhe Drugs DO work.

Παρασκευή 3 Μαρτίου , ώρα 21.00 μ.μ.Στο γραφείο.
1 Club sandwich,1 Blueberry muffin,1,5 Capuccino (χτικιάρης από τα Starbucks-δέν μετράει) μισό σκαλτσούνι, 2 Norgesic, 1 Loxitan, Aπεριόριστη ποσότητα Dentyne fire mints

βήμα 1 -Τυπώνω τα πάντα και καθομαι στη μοκέτα.Πιάνω και τα μαλλιά μου με μολύβι .Είμαι η Julia -Τσούλια Roberts .'Oxi είμαι η Chloe Chevigny.Aπλώνω τα χαρτιά -όλες τις εκτυπώσεις γύρω μου.Όχι δεν έχω ένα φαρδυ γκρίζο πουλόβερ να περάσω γύρω από τα γόνατα μου .Ονειρευομαι τον Denzel Washington που θα μπει τόσο μα τόσο απροσδόκητα (το μολύβι θα μείνει μετέωρο) και θα μου πει 'Τι κανεις εδω καημένο μου;Ειναι Παρασκευη βραδυ, οι ανθρωποι γλεντάνε και τρωνε πατσα'. Μετα θα μου χαιδεψει στοργικα τα μαλλιά σαν να μαι κανις γκριφόν .Δεν θα με φιλήσει ο Denzel είναι γνωστο εξαλλου πως ο Denzel δεν φιλιέται και δεν κάνει κοκο. Αναπαράγεται σαν την αμοιβάδα.

βημα 2 - Ανακαλύπτω πως στο πάτωμα κάνει κρύο.Μπάζει απο μια τρύπα στον τοίχο. Η ηρωιδα της ρομαντικής κομεντι και ο Denzel πεθαίνουν με βιτριόλι .Ή εκρηγνύνται μετα από υπερβολική δόση φασολάκια γιαχνί.Death by giaxni!snif.

βημα 3- Αντιλαμβάνομαι πως ο αποπάνω παίζει Joy Division και πηγαίνει στην τουαλέτα ανα τακτά χρονικά διαστημάτα.Αναρωτιέμαι αν έχει συχνοουρία. Μπορεί να ήπιε βυσσινάδα.Χυμό ανανά.Κρασί. Νερό.Πορτοκαλάδα. Κοκτειλ με γρεναδίνη.Ίσως πρέπει να του χτυπήσω το κουδούνι και να τον ρωτήσω .'Γεια σου δεν με ξέρεις, μια μόνο φορά έχουμε συναντηθεί εμείς οι δύο στο ασανσέρ και φορούσες συνθετικό κοστούμι φτιαγμένο με κλωστές Μουρλοκούκου.Ναι δουλεύω από κάτω. Ε, είχα μια απορία....'

βήμα 4- Πάω στην τουαλέτα -αισθανομαι μια απελευθέρωση βλέποντας την πινακίδα απέναντι απο τη λεκάνη. 'Παρακαλείσθε ΜΗ ΡΙΠΤΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΛΠ.Κίνδυνος Εμφράξεως Αποχετεύσεως'. Αρχίζω την επανάσταση αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Κατουράω τραγουδώντας δυνατά Ελλη Κοκκινού. Τι δυναμη Θε μου, τι αίσθημα!Μεταφέρομαι νοητά σε μια πίστα και τραγουδάω με πάθος για τον τυρρανο άγγελο μου εγκλωβισμένη μέσα στο κόκκινο μπουστάκι μου. Bravo Rula!

Τωρα λέω να πάω να μεθύσω.